De vakman in uw woonplaats
De vakman in uw woonplaats
Zit de afvoer verstopt? Heeft u last van een lekkende waterleiding? Of laat uw CV-installatie u in de steek? In al deze gevallen niet getreurd, een ervaren loodgieter staat voor u klaar die al deze problemen in een mum van tijd oplost. U hoeft alleen maar even onze Loodgieter Service te bellen!

Betrouwbare loodgieter

Als de loodgieter zijn wij een betrouwbaar adres, waarbij u altijd zeker kunt zijn van een snelle service op maat. Wat kunnen wij zoal voor u betekenen? Wij repareren of vervangen dakgoten, waterleidingen en CV-installaties. Maar ook voor het ontstoppen van uw afvoer of riolering, of voor dakreparaties kunt u bij ons terecht! Daarmee bieden wij u een breed scala aan diensten. Daarnaast bieden wij u een snelle service. De ervaring leert namelijk dat de meeste klussen niet te lang kunnen wachten. Want met elke dag die verstrijkt, ontstaat de kans op waterschade en allerlei andere ongemakken. Daarom zorgen wij ervoor om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Onze loodgieters in hebben jarenlange ervaring, en zijn ware professionals die hun vak verstaan. Een prettige bijkomstigheid tot slot, is dat u ook wat de prijs betreft geen onaangename verrassingen hoeft te verwachten. Wij zijn wel goed, maar niet duur! Wilt u een afspraak maken met de loodgieter? Bel dan ons speciale telefoonnummer of vul het antwoordformulier in! Of vraag om een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens! ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Vervelende geuren en eventueel een lekkage? Ook bij verstoppingen staat onze loodgieter voor u klaar.

CV-ketel onderhoud

Onze loodgieter helpt u graag bij het verhelpen van lekkages en het plegen van onderhoud aan uw cv-ketel.

Dakbedekking

Is uw dakbedekking toe aan renovatie of onderhoud? Onze dakbedekker komt graag langs.

Lekkage

Gas- of waterlekkage kan vervelend en gevaarlijk zijn. Een deskundige loodgieter kan dit probleem oplossen. Wij zijn altijd inzetbaar voor acute problemen. Wanneer er onverwachte waterschade ontstaat of u ineens een grote lekkage hebt, dan kunt u altijd bij ons terecht. Soms blijkt dat de vraag telefonisch al op te lossen is maar anders zal één van onze loodgieters vliegensvlug bij u op de stoep staan. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor al uw verstoppingen. Wij zijn werkzaam in de omgeving en kunnen daarom snel bij u ter plaatse zijn.
Shares